I da, nije u redu što Vas onako prikazuju na vestima....
Vi za nas pre nego što ste postali drDavid niste ni postojali....
I meni je drago što ste sada tu,sa nama....

Cayca je napisao:Htedoh da mahnem i da kažem, tj. napišem nešto o sebi, ali ne znam kome.
Ovo je najmrtviji forum koji sam ikada videla. Ali učlanila sam se da bih videla da li možda odaje neke znake života. Ja se ne zovem Ivana, a tata me zove Cajka (i to nema nikakve veze sa vrstom pesama). Nisam goth, ali sam sklona gotik muzici i mračnijoj umetnosti. Uživam u pravljenju nakita za koji mislim da bi bio idealan za prave elegantne gotik dame. Akcenat je na dame. Ne umem da pišem poeziju ili priče, ali volim da pročitam dobru knjigu. Dajem prednost pripovetkama i majstorima cinizma - Embrouzu Birsu i Marku Tvenu.

Cayca je napisao:Očekivala sam takav odgovor. Sećam se da sam posle prve deathrock žurke negde komentarisala kako je atmosfera bila mrtva na šta je neko rekao da tako i treba da bude. Pa bila je u pitanju deathrock žurka![]()
Krivo mi je što ljudi ne učestvuju u diskusijama. Ja nisam došla ovde da prosipam pamet drugima nego upravo da pročitam nešto novo, da naučim nešto novo, čujem neku novu muziku ako neko preporuči...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost