od sad_raven » 18 Dec 2007, 05:34
sad cu da budem PARTIBREJKER, posto moram da konstatujem da ova tema nikako ne spada pod "Electro-Pop,Synth-Pop,New Wave", eventualno je treba prebaciti u "The Rest Of Music..." (koliko sam videla, tamo je smesten Nightwish).
...Teta Tarju nikad nisam preterano mirisala, tako da je meni bilo drago kad sam cula da je izmarsirala iz Nightwisha. Njen solo projekat je dosadan koliko i ona, jos je pocela da kopira onu Sharon iz Within Temptation-a, tako da nije mogla da se spusti na nize grane. Jos onaj idiotski spot gde juri onu decicu, niti sam razumela spot, niti njenu pojavu , niti kakave dodjavola ima pesma sa decom!?
Nightwish se nije nesto bitnije promenio, al' nova pevacica se BAR mrda (za razliku od T.T.) i deluje zivo; vokal joj nije jaca strana, pogotovo ne za bend kao sto je Nightwish (al' nikad nije kasno da krenu u druge vode, samo sto to vise ne bi bio NIGHTWISH), al' moze da prodje, jos uz malo agresivnije gitare i manje simfo. trenutaka, dovesce se u red! [smilie=hammerit.gif]
"Cause and effect go hand in hand with
The Devil may care but I don't mind..."
"Love is a many splintered thing"